Účet
E-mailová adresa

Heslo


Výrobcovia / značky

Kategórie
Vyhľadávanie
DPD sledovanie zásielok

Banner

Kúzelné čítanie - Kniha hravá angličtina

Interaktívna učebnica angličtiny. Zábavnou formou si vytvoríte alebo rozšírite slovnú zásobu a naučíte sa správne vyslovovať anglické slovíčka a jednoduché vety. Získané znalosti si môžete otestovať v kvízoch, ktoré sú rozdelené do 3 kategórií podľa náročnosti.

Viac detailov


17,65 € s DPH

ALBI.80714-R77 

Hodnotenie: 1.0/10 (3 hlasov )

Interaktívna učebnica angličtiny. Zábavnou formou si vytvoríte alebo rozšírite slovnú zásobu a naučíte sa správne vyslovovať anglické slovíčka a jednoduché vety. Získané znalosti si môžete otestovať v kvízoch, ktoré sú rozdelené do 3 kategórií podľa náročnosti. Hravá angličtina je vhodná na výučbu anglického jazyka pre začiatočníkov, či mierne pokročilých. Vytvorte alebo rozšírte si slovnú zásobu zábavnou formou. Naučte sa správne vyslovovať anglické slovíčka a jednoduché vety. Kniha je nahovorená rodenými hovorcami, ale obsahuje aj kompletný slovenský preklad. Získané znalosti si môžete otestovať v kvízoch, ktoré sú rozdelené do troch kategórií podľa náročnosti.

Kniha obsahuje viac ako 2200 zvukov a textov.

Kniha funguje iba s použitím elektronickej ceruzky Albi. Elektronická ceruzka funguje so všetkými produktmi edície Kúzelné čítanie.

POZOR!!! Tento produkt neobsahuje elektronickú ceruzku ALBI !!!!

 

 

 

Momentálne žiadne komentáre zákazníkov.

Komentáre môžu zasielať iba registrovaní zákazníci.

facebook twitter technorati delicious reddit stumbleupon yahoo digg flickr flickr

Vyhľadávanie
Košík  

Žiadne produkty

Poštovné 0,00 €
Spolu 0,00 €

Pokladňa

Banner

Dopravná výchova
Báabkové divadlo