Účet
E-mailová adresa

Heslo


Výrobcovia / značky

Kategórie
Vyhľadávanie
DPD sledovanie zásielok

Banner

Předškolní pedagogika

Předškolní pedagogika

Kniha poskytuje základní úvod do studia předškolní pedagogiky jako hlavního studijního oboru na středních a vyšších odborných školách pedagogického směru. Přináší nejen teoretické poučení, ale i ukázky z praxe v mateřských školách.

Viac detailov

Obrázok loga výrobcu:
Výrobca:
Portál


12,29 € s DPH

9788026204954 

Dostupnosť: Produkt je vypredaný

Hodnotenie: 1.8/10 (4 hlasov )

Kniha poskytuje základní úvod do studia předškolní pedagogiky jako hlavního studijního oboru na středních a vyšších odborných školách pedagogického směru. Přináší nejen teoretické poučení, ale i ukázky z praxe v mateřských školách. V kapitolách jsou připravena shrnutí a otázky z jednotlivých tematických oblastí. Učebnice je doplněna o zjištění z výzkumů objasňujících praxi a o definice hlavních termínů důležitých pro výkon profese učitele v mateřských školách. Je určena především studentkám a studentům na příslušných typech škol, pedagogům vyučujícím tento předmět, ale i učitelkám mateřských škol a dalším zájemcům o problematiku předškolního vzdělávání.

Prof. PhDr. Jan Průcha, DrSc., Dr.h.c. je přední odborník v oblasti pedagogické teorie a výzkumu, pracuje jako nezávislý expert a konzultant a vysokoškolský pedagog. V posledních letech vydal mj. knihy Moderní pedagogika, Srovnávací pedagogika, Multikulturní výchova, Dětská řeč a komunikace, je spoluautorem Pedagogického slovníku a Pedagogické encyklopedie.

PaedDr. Soňa Koťátková, Ph. D. je vedoucí oddělení předškolní pedagogiky na katedře primární pedagogiky PedF UK. Vyučuje předměty se základem v předškolní pedagogice, vede pedagogickou praxi a věnuje se dalšímu vzdělávání učitelek mateřských škol. Vydala mj. knihy Dítě a mateřská škola, Hry v mateřské škole v teorii a praxi.

 

Väzba: pevná

Počet strán: 184

Autori: Průcha, Jan; Koťátková, Soňa

V českom jazyku!

 

Momentálne žiadne komentáre zákazníkov.

Komentáre môžu zasielať iba registrovaní zákazníci.

facebook twitter technorati delicious reddit stumbleupon yahoo digg flickr flickr

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (30):

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, tiež kúpili:

Vyhľadávanie
Košík  

Žiadne produkty

Poštovné 0,00 €
Spolu 0,00 €

Pokladňa

Banner

Dopravná výchova
Báabkové divadlo