Účet
E-mailová adresa

Heslo


Výrobcovia / značky

Kategórie
Vyhľadávanie
DPD sledovanie zásielok

Banner

GeoSmart Educational Set, 100ks

Ideálna magnetická stavebnica umožňuje deťom skvelú zábavu tak doma, ako aj v škôlkach. Vďaka pestrým farbám, silným magnetom a patentovanému dvojitému bezpečnostnému systému ponúka GeoSmart neprekonateľnú bezpečnosť a dlhú životnosť pre detskú tvorivú hru. Rozmery balenia: 35 x 50 x 8 cm. Vhodné pre deti od 5 rokov.

Viac detailov

Obrázok loga výrobcu:
Výrobca:
GeoSmart


149,99 € s DPH

GEOSMART600 

Hodnotenie: 3.2/10 (5 hlasov )

Ideálna magnetická stavebnica umožňuje deťom skvelú zábavu tak doma, ako aj v škôlkach. Vďaka pestrým farbám, silným magnetom a patentovanému dvojitému bezpečnostnému systému ponúka GeoSmart neprekonateľnú bezpečnosť a dlhú životnosť pre detskú tvorivú hru. Všetky súpravy stavebnice GeoSmart sú kompatibilné. Jednotlivé dieliky sú vyhotovené v krásnych žiarivých farbách a niekoľkých geometrických tvaroch. Vďaka tomu môžu deti vytvárať nekonečné kombinácie a dať tak priechod svojej vlastnej predstavivosti. Pomáha rozvíjať priestorovú predstavivosť, koordináciu ruky a oka, koncentráciu, logické myslenie a kreativitu. 

  • Jednoduché skladanie vďaka magnetickému princípu
  • Podporuje kreativitu a šikovnosť detí
  • Farebné dieliky v  rôznych tvaroch

Balenie obsahuje: 4 kolieska na stavanie áut, 2 spinnery a 7 rôznych geometrických tvarov na stavbu všetkých možných stavieb.

Momentálne žiadne komentáre zákazníkov.

Komentáre môžu zasielať iba registrovaní zákazníci.

facebook twitter technorati delicious reddit stumbleupon yahoo digg flickr flickr

Vyhľadávanie
Košík  

Žiadne produkty

Poštovné 0,00 €
Spolu 0,00 €

Pokladňa

Banner

Dopravná výchova
Báabkové divadlo