Účet
E-mailová adresa

Heslo


Výrobcovia / značky

Kategórie
Vyhľadávanie
DPD sledovanie zásielok

Banner

Ruleta sebavedomia

Cieľom hry je zvyšovať sebavedomie a vytvárať atmosféru bezpečia v skupine, ktorá pomáha u účastníkov zvyšovať vnímanie seba samých ... Balenie obsahuje: ruletu s číslami (Ø 18 cm), modrú a červenú ruletu s obrázkami ((Ø 18 cm), 24 kariet s číslami (Ø 3 cm), 24 prepisovateľných rečových bublín (10 x 8 cm), 12 zmazateľných fixiek a návod hry.

Viac detailov

Obrázok loga výrobcu:
Výrobca:
Akros


21,99 € s DPH

AKROS20846 

Hodnotenie: 2.3/10 (3 hlasov )

Cieľom hry je zvyšovať sebavedomie a vytvárať atmosféru bezpečia v skupine, ktorá pomáha u účastníkov zvyšovať vnímanie seba samých. Rozvoj sebavedomia sa začína formovať od veľmi mladého veku. Keď sú deti veľmi malé, ich sebavedomie sa vytvára prostredníctvom komunikácie s okolitým svetom. Ak dieťaťu povieme, že je v niečom dobré, uverí nám a začne sa cítiť bezpečnejšie.
Balenie obsahuje: ruletu s číslami (Ø 18 cm), modrú a červenú ruletu s obrázkami ((Ø 18 cm), 24 kariet s číslami (Ø 3 cm), 24 prepisovateľných rečových bublín (10 x 8 cm), 12 zmazateľných fixiek a návod hry.

ČERVENÉ koleso sebavedomia: obsahuje skutočné obrázky, ktoré zobrazujú verbálne a neverbálne činnosti, ktoré máte vykonať. Na tomto kolese si účastníci udržia fyzický odstup, aby mohli vykonávať rôzne činnosti.
MODRÉ koleso sebavedomia: obsahuje skutočné obrázky, ktoré zobrazujú verbálne a neverbálne činnosti, ktoré máte vykonať. Na tomto kolese, niektoré činnosti zahŕňajú fyzický kontakt medzi účastníkmi.

Momentálne žiadne komentáre zákazníkov.

Komentáre môžu zasielať iba registrovaní zákazníci.

facebook twitter technorati delicious reddit stumbleupon yahoo digg flickr flickr

Vyhľadávanie
Košík  

Žiadne produkty

Poštovné 0,00 €
Spolu 0,00 €

Pokladňa

Banner

Dopravná výchova
Báabkové divadlo