Účet
E-mailová adresa

Heslo


Výrobcovia / značky

Kategórie
Vyhľadávanie
DPD sledovanie zásielok

Banner

Mozaika od A po Z

Mozaika od A po Z

Podľa tejto knihy sa naučíte krok za krokom po storočia používanú techniku tvorby mozaiky tak, ako kamienok po kamienku vzniká.
V dielni sa dozviete všetko o najdôležitejších materiáloch, náradí a o metódach tvorení mozaiky – všetko krátko, stručne a prehľadne – nasledujú prakticky zamerané kapitoly tzv.

Viac detailov

Obrázok loga výrobcu:
Výrobca:
Topp


12,25 € s DPH

TOPP5027 

Hodnotenie: 2.3/10 (4 hlasov )

Podľa tejto knihy sa naučíte krok za krokom po storočia používanú techniku tvorby mozaiky tak, ako kamienok po kamienku vzniká.
V dielni sa dozviete všetko o najdôležitejších materiáloch, náradí a o metódach tvorení mozaiky – všetko krátko, stručne a prehľadne – nasledujú prakticky zamerané kapitoly tzv. Praktické cvičenie s prvými návrhmi na vlastné mozaikové práce. Všetky návody sú napísané jednoducho a zrozumiteľne a sú doplnené fotografiami zachytávajúcimi jednotlivé kroky výroby.

Keď se prehryziete dielňou, ste pripravení čerpať z Pokladnice nápadov. To je veľká praktická časť Mozaiky a nájdete v nej  sedemdesiat menších či väčších motívov pre byt, dom a záhradu. Stupeň obtiažnosti vám pomôže pri ich výbere a v knihe nájdete aj mnoho predlôh, tipov a trikov a užitočných poznámok k zhotoveniu zložitejších motívov.

Momentálne žiadne komentáre zákazníkov.

Komentáre môžu zasielať iba registrovaní zákazníci.

facebook twitter technorati delicious reddit stumbleupon yahoo digg flickr flickr

Ďalšie produkty v rovnakej kategórii (18):

Vyhľadávanie
Košík  

Žiadne produkty

Poštovné 0,00 €
Spolu 0,00 €

Pokladňa

Banner

Dopravná výchova
Báabkové divadlo